AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle ütülemek

Kahve falında kelle ütülemek

Kahve falında kelle ütülemek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kelle ütülemek gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Kahve falında kelle ütülemek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında başörtü ütülemek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında takım elbise ütülemek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, gün sayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah pantolon ütülemek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Kahve falında bluz ütülemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek yeni bir sayfa açacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan ütülemek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir