Kahve falında kelle kesilmesi görmek

Kahve falında kelle kesilmesi görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında kelle kesilmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Kahve falında kellesinin kesildiğini görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kellesi kesilmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, umutlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kelle kesildiğini görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kelle kesilmesi görmek arif kimselerden sayılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kellesi kesmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle yüzmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun kellesi pişirmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kelle pişirmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir