AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle almak

Kahve falında kelle almak

Kahve falında kelle almak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yenilenme yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kelle almak gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Kahve falında koyun kellesi almak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz kellesi görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında balık kellesi görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kelle paça yemek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Kahve falında kelle paça içmek bunun şans olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça ütmek kötü yola sapmayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kelle temizlemek yeni bir eve sahip olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir