AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekli küpe görmek

Kahve falında kelebekli küpe görmek

Kahve falında kelebekli küpe görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında kelebekli küpe gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında kelebekli küpe görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet eder.

Kahve falında kelebek küpe görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına yorulur.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek öpmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Kahve falında kelebek yakaladığını görmek çok güzel işlere gireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kelebek sürüsü görmek çok zor günler yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir