AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek öpmek

Kahve falında kelebek öpmek

Kahve falında kelebek öpmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, işinin ehli olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, gözünün yaşını sileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek öpmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Kahve falında kelebek öpmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman kelebek görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında uçan kelebek görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere yorulur.

Kahve falında kelebek öldürmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek ölüsü görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir