AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek olduğunu görmek

Kahve falında kelebek olduğunu görmek

Kahve falında kelebek olduğunu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, dertlerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kelebek olduğunu gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Kahve falında küçük kelebek görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek resmi çizmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kelebek görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz kelebek görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kelebek görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek daha isabetli kararlar alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek kozası görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir