AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının imam olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının imam olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının imam olduğunu görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kişinin afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının imam olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren bir olay sürpriz şekilde olumlu gelişebilir.

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının imam olduğunu görmek yalnız kalmak isteyeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında cami imamı olduğunu görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret eder.

Kahve falında oniki imam görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam nikahı yapmak işlerinin çoğalacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında imamın öldüğünü görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü imam görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami imam görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir