AnaSayfa / Genel / Kahve falında oniki imam görmek

Kahve falında oniki imam görmek

Kahve falında oniki imam görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oniki imam gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı bazı ilişkileriniz umut vaat ediyor.

Kahve falında imam nikahı kıldırdığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında imam hatip görmek onları tebrik edeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında imam hoca görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imam hasanı görmek mubah olmayan yollara sapacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imamın arkasında namaz kıldığını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında imam kıyafeti giymek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet eder.

Kahve falında imam ali görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir