AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeği görmek

Kahve falında kelebeği görmek

Kahve falında kelebeği görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kelebeği gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında yapma kelebek görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işarettir.

Kahve falında kelebekli yüzük görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güve kelebekleri görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebekli yüzük takmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında güzel kelebek görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kelebek olduğunu görmek kendine çeki düzen vereceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kelebek görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek tokası görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir