AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek aldığını görmek

Kahve falında kek aldığını görmek

Kahve falında kek aldığını görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek aldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Kahve falında kek aldığını görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında fırında kek görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kek yapıp yemek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzümlü kek yapmak işlerinin kapanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında bademli kek görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek pasta görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kek yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kekin piştiğini görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir