AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hastanede yattığını görmek

Kahve falında arkadaşının hastanede yattığını görmek

Kahve falında arkadaşının hastanede yattığını görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yalan söylemeye, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hastanede yattığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Kahve falında arkadaşının hastanede yattığını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini hastanede yattığını görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında birini hastanede yatarken görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye yattığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede yatan birini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir