AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan kediler görmek

Kahve falında konuşan kediler görmek

Kahve falında konuşan kediler görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan kediler gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında kedilerin konuştuğunu görmek kötü günleri geride bırakacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan kediler görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan kedi yavrusu görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında konuşan yavru kedi görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, umutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan siyah kedi görmek güleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan beyaz kedi görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan kedi görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir