AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yüzerken görmek

Kahve falında kediyi yüzerken görmek

Kahve falında kediyi yüzerken görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalettir.

Kahve falında kediyi yüzerken gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında insan yüzlü kedi görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzülmüş kedi görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen kedi görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş kedi görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzlerce kedi görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yüzü görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kediyi yüzerken görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalettir.

Kahve falında kedi yüzlü insan görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir