AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yüzü görmek

Kahve falında kedi yüzü görmek

Kahve falında kedi yüzü görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yüzü gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Kahve falında kediyi yüzerken görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ismini herkese duyuracağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzen kedi görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen kedi görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen kedi görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre tabir olunur.

Kahve falında insan yüzlü kedi görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzlerce kedi görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yüzü görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yüzlü insan görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir