AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzlerce kedi görmek

Kahve falında yüzlerce kedi görmek

Kahve falında yüzlerce kedi görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, hile ile mal elde edeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzlerce kedi gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında kedi yüzü görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzülmüş kedi görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş kedi görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzen kedi görmek kazancının katbekat artacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yüzlü insan görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzlerce kedi görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen kedi görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen kedi görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir