AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzlü kedi görmek

Kahve falında insan yüzlü kedi görmek

Kahve falında insan yüzlü kedi görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, başarısının çoğalacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü kedi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında insan yüzlü kedi görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında kedi yüzlü insan görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzülmüş kedi görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş kedi görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında yüzen kedi görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzlerce kedi görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzen kedi görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, arabuluculuk yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yüzü görmek hoş olaylar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir