AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yakmak

Kahve falında kediyi yakmak

Kahve falında kediyi yakmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi yakmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Kahve falında yavru kediyi yakmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada kedi yakmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi yakmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yakmak canının derdine düşeceğine, kazancında bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi yakmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlara kına yakmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevindirici haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kendini ateşle yakmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçta kına yakmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yüzlerin asılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir