AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kucaklamak

Kahve falında kediyi kucaklamak

Kahve falında kediyi kucaklamak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında kedi kucaklamak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında yavru kedi kucaklamak şansının artacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kucaklamak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği kucaklamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığını kucaklamak karasızlık yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bebek kucaklamak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına inanılır.

Kahve falında gelin kucaklamak çalışmalarının karşılığını alacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında fili kucaklamak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir