AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusu beslemek

Kahve falında kedi yavrusu beslemek

Kahve falında kedi yavrusu beslemek toplum içindeki yerin değerleneceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yeni bir hayat kurulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavruları beslemek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedileri beslemek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusu beslemek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yarasını saracağına inanılır.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek bazı sırların açığa çıkacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi beslemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek onlardan fayda göreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir