AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine terlik atmak

Kahve falında birine terlik atmak

Kahve falında birine terlik atmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, maddi zararının giderileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine terlik atmak gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında birine terlik atmak aksiliklerin son bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalettir.

Kahve falında birisine terlik atmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye terlik atmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlikleri atmak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında terlik atmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü terlik görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir