AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye ekmek verdiğini görmek

Kahve falında kediye ekmek verdiğini görmek

Kahve falında kediye ekmek verdiğini görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kediye ekmek verdiğini gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kediye ekmek verdiğini görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek daha fazla para kazanacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ekmek verdiğini görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ekmek verdiğini görmek ekmeğin kesileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana ekmek verdiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir