AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kaçırılması görmek

Kahve falında kızının kaçırılması görmek

Kahve falında kızının kaçırılması görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının kaçırılması gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kızın kaçırıldığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının evden kaçtığını görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın kaçırıldığını görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını kaçırmak yeni mekânlara gireceğine, düşman malından yemeye tabir olunur.

Kahve falında kızın kaçtığını görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı kaçırmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızın kocaya kaçtığını görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işarettir.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir