AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan kedi görmek

Kahve falında kaçan kedi görmek

Kahve falında kaçan kedi görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kazancının günbegün artacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, bahtın açık olmasına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaçan kedi gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kedinin kaçtığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kaçan kedi görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında akşam namazını kaçırmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iş servisini kaçırmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan kaçtığını görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında hırsızdan kaçtığını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareden kaçtığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında balıkların kaçtığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, üzgün olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir