AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedileri beslemek

Kahve falında yavru kedileri beslemek

Kahve falında yavru kedileri beslemek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kedileri beslemek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine inanılır.

Kahve falında kedi yavruları beslemek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedileri beslemek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, maddi güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yavru kedi beslemek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusu beslemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek sıkıntıların biteceğine, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir