AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi sütü sağmak

Kahve falında kedi sütü sağmak

Kahve falında kedi sütü sağmak kem gözlere geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir ortaklık kurulacağına, belaya ve derde düşeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi sütü sağmak gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında kedi sütü sağmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında süt sağmak toparlanacağına, kendine geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işarettir.

Kahve falında keçiden süt sağmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hayvandan süt sağmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek için süt sağmak belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kuzu sütü sağmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir