AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve yavrusunu görmek

Kahve falında kedi ve yavrusunu görmek

Kahve falında kedi ve yavrusunu görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çocuklarının fazla olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, büyük paralara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Kahve falında yavru tekir kedi görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş yavru kedi görmek sermayesinin çoğalacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi doğurmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek kötü günler yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin yavrulamasını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek kendini her konuda geliştireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir