AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve su görmek

Kahve falında kedi ve su görmek

Kahve falında kedi ve su görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, zararların üst üste geleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve su gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Kahve falında suya giren kedi görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediye su vermek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediye su atmak yiyip içeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde kedi görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye su vermek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Kahve falında kediye su içirmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kediyi su içerken görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir