AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi sahibi olmak

Kahve falında kedi sahibi olmak

Kahve falında kedi sahibi olmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi sahibi olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kedi ve köpek sahibi olmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kedi sahiplenmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kedi sahibi olmak bereketin eksileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye sahip olmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz at sahibi olmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında arsa sahibi olduğunu görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir