AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at sahibi olmak

Kahve falında beyaz at sahibi olmak

Kahve falında beyaz at sahibi olmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, elde edilen nasibin artacağına, zorlanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at sahibi olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında beyaz at sahibi olmak sermayesinin harcandığına değeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at sahibi olmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz araba sahibi olmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, tatsız haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz arabaya sahip olmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at üzerinde görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz uçan at görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek at görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde beyaz at görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir