AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek üzere olan kedi görmek

Kahve falında ölmek üzere olan kedi görmek

Kahve falında ölmek üzere olan kedi görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, sinirlerinin yıpranacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölmek üzere olan kedi gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında yavru kediyi öldürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi öldüren köpek görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kedi öldürdüğünü görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sarı kedi öldürmek kişinin kötü günler geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kediyi öldürdüğünü görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Kahve falında kedi köpek öldürmek işlerindeki karın artacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi öldürenleri görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir