Kahve falında kedi öldüren görmek

Kahve falında kedi öldüren görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kedi öldüren gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Kahve falında sarı kedi öldürmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kedinin öldürülmesini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu öldürmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin öldüğünü duymak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin öldürüldüğünü görmek hayallerinin suya düşeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi görüp öldürmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kediyi öldürdüğünü görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine inanılır.

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir