AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kurtarmak

Kahve falında kedi kurtarmak

Kahve falında kedi kurtarmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında kedi kurtarmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Kahve falında yavru kediyi kurtarmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi sudan kurtarmak afiyette ve keyifte olacağına, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kediyi kurtarmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin hayatını kurtarmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kedi kurtardığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kurtarmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir