AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kediyi kurtarmak

Kahve falında yanan kediyi kurtarmak

Kahve falında yanan kediyi kurtarmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında yanan kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Kahve falında yanan kediyi kurtarmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yanan insanı kurtarmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yanan birini kurtarmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Kahve falında yanan evden birini kurtarmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi yanarken görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan kedi görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında yavru kediyi kurtarmak çalıştığı yerde amir olacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kediyi köpekten kurtarmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir