AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kaçmak

Kahve falında kedi kaçmak

Kahve falında kedi kaçmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşama dört elle sarılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında kedi kaçmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında kedi kaçmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediden kaçmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yavru kediden kaçmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kediden kaçmak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kedilerden kaçmak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği birinden kaçmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir