AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerden kaçmak

Kahve falında kedilerden kaçmak

Kahve falında kedilerden kaçmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında yavru kediden kaçmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kedi kaçmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kediden kaçmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında kediden kaçmak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kedilerden kaçmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini öldürmek ve kaçmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında ateşten kaçmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında kara yılandan kaçmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir