AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi eti yemek

Kahve falında kedi eti yemek

Kahve falında kedi eti yemek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi eti yemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında pişmiş kedi eti yemek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi etini yemek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kedi eti yemek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında kedi eti yemek görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi eti yemek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek eti yemek bekârlığına da veda edeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir