AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek eti yemek

Kahve falında kedi köpek eti yemek

Kahve falında kedi köpek eti yemek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek eti yemek gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Kahve falında kedi köpek eti yemek işten ve güçten el etek çekileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kedi etini yemek çok üzüntü duyulacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kedi eti yemek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi eti yemek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kedi eti yemek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında kedi eti yemek görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir