AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi etini yemek

Kahve falında kedi etini yemek

Kahve falında kedi etini yemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zorlukları atlatacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi etini yemek gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölü kedi eti yemek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi etini yemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi eti yemek görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kedi eti yemek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek eti yemek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kedi eti yemek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kediye yardım ettiğini görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir