AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlak kovalamak

Kahve falında oğlak kovalamak

Kahve falında oğlak kovalamak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlak kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında oğlak kovalamak hayatında yeni ufuklar açacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi ve oğlak görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru oğlak görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz oğlakla oynarken görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah oğlak görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek elindekileri de kaptıracağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında oğlak eti görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında oğlak doğduğunu görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir