AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlak satın almak

Kahve falında oğlak satın almak

Kahve falında oğlak satın almak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlak satın almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında oğlak satın almak çok büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlak sevmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi oğlak görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında oğlak yavrusu görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu oğlak görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlak kesmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz oğlak oynarken görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir