Kahve falında keçi başı görmek

Kahve falında keçi başı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Kahve falında keçi başı gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında keçi başı görmek bütçesinin daralacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet eder.

Kahve falında keçi aldığını görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşan keçi görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi doğurtmak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında keçi ve inek görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında keçi ısırması görmek acı veren durumların vuku bulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi yavrusunu görmek her zaman hürmet göreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir