AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının eşini görmek

Kahve falında arkadaşının eşini görmek

Kahve falında arkadaşının eşini görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çözüm yolları bulamayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının eşini gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında arkadaşını ve eşini görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın eşini görmek sonra kendi işini kuracağına, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın eşini görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının eşini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşini aldattığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle barıştığını görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın eşini aldattığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir