AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek eşi ile problemler yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendi eşiyle evlenmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin yeniden evlendiğini görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının eşiyle evlenmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle yeniden evlenmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eşiyle tekrar evlenmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir