AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynatılmış yumurta görmek

Kahve falında kaynatılmış yumurta görmek

Kahve falında kaynatılmış yumurta görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, adını işiyle duyuracağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynatılmış yumurta gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaynatılmış yumurta görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynamış yumurta görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yumurta kaynatmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynamış yumurta soymak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Kahve falında kaynayan yumurta görmek asil kimselerden çıkacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynıyla tartışmak ters giden olayların düzeltileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaynayan çorba görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında ayran kaynatmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir