AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanamı görmek

Kahve falında kaynanamı görmek

Kahve falında kaynanamı görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kem gözlere gelineceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanamı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek dinamik olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Kahve falında kaynana ölmüş görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı hasta görmek elinin darlık görmeyeceğine, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında eş ve kaynana görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanani görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana kayınbaba görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanaya yemek vermek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir