AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya yemek vermek

Kahve falında kaynanaya yemek vermek

Kahve falında kaynanaya yemek vermek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, işlerin canlanacağına, dış ticarete atılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hararetli olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanaya yemek vermek gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında kaynanaya yemek vermek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaynananın yemek yaptığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında kaynanadan tokat yemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayı sinirli görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında kaynana evi temizlemek hayatında yeni ufuklar açacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanayı ölmüş görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir