AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana ve kaynata görmek

Kahve falında kaynana ve kaynata görmek

Kahve falında kaynana ve kaynata görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana ve kaynata gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kaynana kaynata görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında kaynana ve kaynata görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kaynata görmek hane içine ay doğacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynata görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaynata görmek yardımcı olmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın ağladığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir