AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın ağladığını görmek

Kahve falında kaynananın ağladığını görmek

Kahve falında kaynananın ağladığını görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, inancından ödün vereceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynananın ağladığını gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaynananın ağladığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanasının ağladığını görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kaynana ve kayınbaba görmek zararların günden güne artacağına, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayı evden kovmak üzüleceğine, ağlayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın yemek yaptığını görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kazancının artacağına, işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanadan para almak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanayla konuşmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana konuşmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir