AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanasının evini görmek

Kahve falında kaynanasının evini görmek

Kahve falında kaynanasının evini görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yeni bir semte taşınılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının evini gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında kaynananın evine gitmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın evini görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kaynanasının evini görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kaynana evini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında üvey kaynana görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında kaynana görümce görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir