AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalide dövmek

Kahve falında kayınvalide dövmek

Kahve falında kayınvalide dövmek hayatın düzene gireceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Kahve falında kayınvalide dövmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalideyi dövmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayınvalidesini dövmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyle konuşmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpederle kavga etmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kayınvalideden hediye almak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayınvalide kayınpeder görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir